Läs

Theodor Kallifatides är en underbar man! Han har skrivit en alldeles ljuvlig bok; "En kvinna att älska".
Läs den!

Har förresten drömt tre nätter i rad att jag separerar från Fragge. Det undermedvertna jobbar på litet långsamt! Jag som knappt minns honom...
Det där med tid, verkar fungera. Det svåra är bara att veta vad man ska göra
medan tiden ska gå och huvudet bara vill ner och kötta i snuskgrytan.
Oops, förstod man det där?!
Jag gjorde det, tror jag.

Cam, jag såg Susanne idag. Minns Du henne? Från klassen? Herregud!

Jag är kär...

...i Leffe! Jag är bara tvungen att säga att Peggans dans med Foppa är årets roligaste, soo far. Så himla söt. Så väldigt liten. Kanske mindere än jag?! En väldans soft kille; Leif Pagrotsky!

Galna kor & virus fåglar

Jorå, så att nu har vi ett läge med galna kor i Västerås & fåglar med virus i Oskarshamn. I Tyskland är en katt smittad av fågelviruset... Viggo har haft tusen funderingar & jag önskar att jag kunde bli uppgraderad till chefsveterinär.
Mormor sa sig vägra åka till Ungern, sedan viruset upptäckts där. Vad ska hon göra nu då, med virus och galenskap nästgårds?!

Västerås vann över Broberg.

Palme

För tjugo år sedan var jag i Sthlm och shoppade upp mitt studiebidrag, sedan tog jag tåget hem. Olof gick på bio med Lisbeth, sedan gjorde han inget mer...

Heja Broberg!

Vsk spelar hemma mot Broberg. Jag hoppas att Broberg tar det, så att segervrålet kommer vid något annat tillfälle. Jag har mina orsaker/.../ Perra kommenterar för 24:an. Han sticker fram hakan & tippar Sandviken som segrare framför Edsbyn. Njae, jag vet inte jag. Jag tippar Edsbyn som segrare! Viggo tycker att Perra ser mysig ut i för stor mössa och svt-jacka ;-)

Viggo leker och leker. Han har blivit som ännu en familjemedlem hos Hellström-Brevik. Siri kluckar av förtjusning varje gång hon hör Viggo nämnas. Viggo går hem hos brudarna. Han visar inget som helst intresse. Men Siri är iofs 2,5 år...

Hade pass nu ikväll. Riktigt roligt! Men färre folk än vanligt! Är många sjuka alternativt på sportlov nu?!

Träffade Linda litet till... Så himla mysigt *love* Jag önskar att vi kunde hänga mer "på riktigt". Men vi är två ordentliga hemmagrisar, båda två. Sandra, pärlan, hon är bra på att hänga här. Hon är som ett (andra) husdjur, även kallad "den andra kvinnan" av P. Idag fyller hon hela 25(!) år. Grattis hjärtat!

Jag o P handlade på Color idag. Kul att köpa nya plagg. Har dock skitsvårt med dojjor! Det är f*n diskriminering att det inte görs skor i stl 35. Allvarligt talat är jag faktiskt gråtfärdig varje gång jag ska köpa dojjor. Det fungerar bra med stövlar, för då gör det inte så mycket om det blir "viftutrymme" i tån. Annat är det med ett par schyssta highheels, där är det inte kul med tre centimeter kvar bak i hälen. För övrigt har jag begåvats med ett par rejäla (nåja) Kalle Anka-fötter, dvs breda, så inga barnskor här inte. Vet förresten inte om ett par sandaletter med nyckelpigor på skulle vara så intressant.

Pattar

Jag har kollat tuttarna, eller snarare knölen. Den var bra o ofarlig, sa mannen som mer liknade en sköldpadda än en doktor. Han hade sköna händer, totalt ofarliga.

Grät en skvätt i natt. Något är galet o det inte bara i mitt huvud.

Har fikat med Linda. Ska gå bort till Maria Hallner och be henne titta på ett fint tyg som jag vill att hon ska förvandla till något fantastiskt...

Jag hugger på allt!

Mmm, Cam påpekade att "vi alla har ett förflutet"... Ja jag vet, men nu hugger jag på allt. Så jävla upp och ner. Trist, mest för mig själv. Jag har sportlov den här veckan, en fullständig katastrof i kombination med en analytisk hjärna. Bu för att vara ledig!

Vi hade gårdsvärden här i morse. Han hångarvade nog gott ihop m grabbarna i fikarummet sedan...Han lyfte litet snyggt på sladden till tvättmaskinen o vips så fungerade den. Han bytte en propp och nu kan jag baka igen... ;-)

Har tränat Combat, Pump och har haft t-box idag. Allt i hopp om att lugna ner mig. Men nej, det fungerade dåligt. Hittade föresten en massa fina grejer på Myrorna idag; kavaj, klänning, kjol och tyg.

Kim Kärnfalk har gift sig, med en man. Bara en sådan sak.

Ska laga lax nu. Jag behöver nya uppslag. Det är så trist att laga mat just nu. Å andra sidan är allt segt. Vad hände med alla resor som jag skulle på. & var är alla hyllningar & presenter???! Give me som lovi'n!

Katten är här. Per & jag har shoppat kattmat!

Stockholms resa

Ännu en helg till enda. Vi har varit i Sthlm. På Cosmonova. Vi träffade familjen Palme och Viggo var nära att bli uppäten av Karin. Han har brudtycke, sonen. Han som helt o hållet struntar i vilket... Karin var också den som lyckades ha ner grejer till ett värde av 40.000 kronor i en av Sthlms flashigaste möbelbutiker. Ooops! Vi gick därifrån med ett par nya ljusstakar och en skamsen Karin. Vi hade planerat sova kvar på Söder, men valde att tokåka hem till Melodifestivalen, som vi missade för att den hade börjat en timma tidigare. Seg kväll!

Idag, söndag, har vi prommat och tittat på hockey hemma hos Slangen & Adrienne. Galet spännande! Viggo valde att sova hemma hos mum.

Nu är det Söndagsöppet på tv. Karin Mattsson är gäst. Ännu en av Ps "gamla bekanta". *kräks* Ja ja, det är ju som det är.

Städat

Fullt hus. Båda katterna här och en massa vänner till P. Trevligt. Vi hade städat. Så här skulle det alltid vara. Städat och snällt!

Bästa affären i Västerås; Ny matsedel! Gott Italienskt. Bästa peston!

Födelsedag

Per blir 41 idag. Jag gjorde en bra frukost och levererade paket, imorse.

Egentligen skulle vi ha varit i Åre nu, men vi blir hemma. Det är alldeles för litet tid att spela på. P ska kommentera bandy för svt from tisdag och fram till finalen. Jag och Viggo har sportlov den kommande veckan. Jag tror att det blir Romme och Sthlm för oss alla tre.

Katten var här inne här om natten. Han är avogt inställd mot P. Undviker helt plötsligt kontakt. Jag undrar vem katten är, e g e n t l i g e n...?!