Vick2ria

Mitt grottande i vardagens mysterium

Söndag - måndag

helg Permalink7
Jag har sovit med barnen hos mum; supermys.
Lillskorpan kolikade så att det sjöng i väggarna
men det var mys i varje fall för det var ingen
som blev irriterad. Funderar på att flytta dit
för en tid. Om det inte vore för hennes bedrövliga
bäddsoffa. Är det inte jävla märkligt att de gör en
soffa som ska fylla två olika behov; sitta o ligga,
o det är knappt att man kan göra ngt av det på
ett bra sätt...
#1 - - Adina:

åhhh vad skönt att få komma ifrån eländet!!Du får komma o bo hos oss oxå om du vill =) Hoppas de bra annars.
Här har de varit kaos. Wiggo ligger inne på 64:an med A, vi åkte in med han i lördags kväll o hamnade på intensiven =( han kunde inte andas.. sååå otäckt så de var så nära att de var tvugna att söva han o sätta ner en slang, men de blev lite bättre så de slapp de. Men de var tydligen en svår falsk krupp o infektion på stuplocket =( så nu är jag på väg ner o ska hämta hem dom.

Kram o hoppas vi höres snart =)

#2 - - Marie:

Skönt att du kan få stöd och hjälp! Flytta till din mamma ett tag V, få hjälp att hämta krafter!! Jag hjälper dig att fixa en bekväm extrasäng!

Stor KRAM

#3 - - Joa:

Underbart beslut! Min mamma var min klipa när jag var ensam med kolikbäbis och jag kan inte tacka henne nog för det! Hon bodde iof hos mig eftersom jag inte hade någon där.
Jag skulle helt klart mova in där ett tag om jag var du. Skit i den obekväma soffan- kan inte mamma sova i den? *skrattar* Nej då, men..Marie har ju lösningen på extrasäng ser jag! Kram Joa

#4 - - Katta:

Hm, det låter som om både du och jag behöver få åka på semester utan folk som stör, telefoner som ringer och hemsk stress... Men jag vet att mitt är över efter flytten. Tills dess får jag bita ihop.
Bosätt dig du hos mamma ett tag, släpa dig en tjock bäddmadrass så blir soffan skönare! :-)
Kram!!!!

#5 - - Lotta, Martina, Wilma och tvillingarna:

Vad skönt att du har fått natthjälp. Här sliter vi på mormor och morfar så gott vi kan. Men för det mesta för att få avlastning med Martina. Det är inte lätt att bli storasyster åt två stycken samtidigt när man själv är liten. Det gör nästan ont i hjärtat på mig med alla konflikter som uppstår och som egentligen inte är hennes fel. Suck! Det är nu man ska ha dåligt samvete i 20 år framåt eller?

#6 - - Cam:

Till Lotta & co - nejdå ... det ger sig ... min stora var bara 1 år & 24 dagar när tvillingarna kom - de är 12 resp 13 år nu & lever ännu & mår faktiskt riktigt bra också ;-) Var glada att ni har familj att ta till som hjälp - det hade INTE jag när mina kom (mamma 40 mil bort & en egocentrisk svärmor som just blivit mormor för första gången i samma veva) ....

Till V säger jag bara - klokt!!! Du vet att du är hjärtligt välkommen ända hit också ... dörren står alltid öppen för dig!!! Orkar du så är du utmanad på min sida - en riktig flashback ...

*kram*

#7 - - R:

En generell observation som leder till frågan: Var får du all din energi från? (Feministisk) honung? ;]

Till top