Vick2ria

Mitt grottande i vardagens mysterium

Jag fyller år snart

me myself and I Permalink7
Jag fyller år snart. I dag är dagen då jag borde baka och fixa. Det gör jag 
så gärna, men jag vet inte riktigt vad som är vettigt att bjuda på. 

Kakor, bullar, mjuka kakor eller/och tårta?!


______________________________
#1 - - Åsa:

Mannens mamma gör 7 sorters bakbröd varje gång någon fyller hemma hos henne. Får man ångest när en annan åker till Ica och köper ballerina, syltkakor och muffins, eller?? ha ha ha. Och Mannens bros fru som gör egna arracsbollar. Man vill ju inte bjuda hem folk för man är så dålig att baka. Du är ju å andra sidan bra på det du gör så för din del är det väl mer att tiden ska räcka till.

Lycka till och fin bild. Man blir glad

#2 - - Annelie:

Det där på bilden verkar lagom smarrigt ;-) Fejjan skvallrade såklart om den annalkande dagen. Ska se om jag blir först att gratta, nattvaken som jag är!(Och dagvaken med, med ovälkomna välkomna byggarbetare i badrummet)

#3 - - Alina:

Hoppas du får en trevlig dag! :)

#4 - - Marie W:

Jag tycker ofta det är lättast att tänka i tema när man ska fixa mat eller fika till några stycken. Själv tänkte jag bjudan in stora familjen till afternoon tea i veckan, ang min födelsedag. Ska servera scones m marmelad, samt trekantsmackor med olika goda fyllningar. Avslutningsvis blir det någon riktigt kladdig, söt och god kaka.

Grattis i förskott V! Lycka till med bakandet. KRam

#5 - - V i c k t o r i a:

Åsa; Ja det låter som en hyfsad ångest att hänga om halsen ;) KramAnnelie; Hoppas Du får sova. Annars håller du ju inte ihop. Kram, VMarie: Bra tips! Vad gör du för olika röror?! Kram, V

#6 - - J O A:

Åh, du som är så duktig på bakeri, inte behöver du väl tips??

Stor kram Joa

#7 - - Teresa:

Allvarligt, fyller du år redan???!!! Har det gått ett år? När var vi på Winnerbäck? Känns som om jag känt dig en evighet, men inte som om det gått ett år sedan du fyllde. Kramar

Till top