Fylld parmaskinka

Min ständiga fixering kring chèvre.
Fredagsförrätt kanske?

Antal portioner: 4
100 g parma skinka, 8 skivor
250 g chèvreost
250 g crème fraiche
1 kruka gräslök
100 g rostade och saltade pumpafrön
Bladspenat

Marinad
1 dl rapsolja
2 msk flytande honung
3 msk balsamvinäger
0.5 st rödlök, hackad
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Foto:TV4  

Gör så här

1. Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa men en mixer tillsammans med crème fraichen.
2. Tillsätt den hackade gräslöken.
3. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop.
4. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål.
5. Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik lägg på parmaknytena och ringla marinaden över, strö sedan över de rostade och saltade pumpakärnorna.



#1 - - Bull-jull:

I hear you!